the Butterfly Effect

"change one thing, change everything..."

Cald, rece, cald

Am dormit muult, m-am intins in patul meu mare si gol pe jumatatea ta, am luat micul dejun cu verii mei, m-am imbracat frumos, m-am incaltat si am iesit pe usa. Aveam un chef nebun sa merg la facultate, sa scriu, dar destinul a facut sa intarzii (da sigur:D) si sa dau peste D. la fel de intarziat ca si mine. Am mers la o cafea in MamaMia si ne-am povestit vrute si nevrute, el mi-a povestit despre ea, eu i-am admirat pentru ca merita, oamenii veneau si plecau, noi povesteam.

Spre ghinionul (bine, norocul) meu, programul la facultate s-a scurtat, fara ca eu sa apuc macar sa defilez prin campus. Am plecat spre casa, si am inceput sa butonez telefonul, stiind ca cei doi porumbei erau singuri(n-as fi vrut sa intervin in clipele lor de intimitate). Fiecare avea treaba lui, K. cu bodega, F. p-acasa, asa ca mi-am investit timpul cumparand chestii.(ce convenabil!) Cand m-a sunat Cosmy, eram prin centru, ei se plimbau pe faleza si m-au invitat sa-i insotesc. N-am spus nu. A fost o plimbare placuta, am fost intr-un loc nou (ciudat, Marian stie orasul mai bine decat mine), am discutat, am primit multe sfaturi de la un om mai intelept decat as putea fi eu vreodata, am mers prin magazine, am probat diverse, a fost frumos.

***

In oras cu gasca vesela a fost :X Ar trebui sa ne gandim serios la posibilitatea unui show gen "Ridin' Notorious" sau "Gang unleashed" =)) I love you guys!:"> sunt fluffy but i like it! Ce daca ramanem mereu ultimii prin localuri si enervam saracii chelneri care stau dupa noi sau ca in curand, la Mac o sa avem masa cu ecusoane special facute cu numele noastre sau ca in Dune ne vom trezi din senin cu bauturile noastre preferate pe masa? Viata e frumoasa, cel putin azi:X [si-as fi spart niste cauciuce pe la C. mvaii mama!:))]

***

Uneori ma gandesc ca adevarul sta in fata mea dar mi-e frica sa-l primesc, mi-e teama sa-l accept pentru ca, in sufletul meu multe lucruri stau neterminate, ranile sunt inca deschise si inca astept curaj, chiar daca ar fi poate in plus. Ascultandu-i insa pe toti oamenii astia, imi dau seama pe zi ce trece ca eu sunt singurul meu dusman de temut. Doar eu! Si in ziua in care o sa accept ca nu sunt asa cum vreau sa par, mai puternica, mai hotarata, mai increzatoare, o sa ard si o sa pornesc de la zero. Pana atunci raman eu cu mine in fiecare zi, si in fiecare zi mai invat cate ceva.

Lotta love! [thank you!]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu