the Butterfly Effect

"change one thing, change everything..."

Doliu

Ma incearca un profund sentiment de mila si dezgust fata de o anumita categorie de femei; poate singura capabila sa inspire atat de multe senzatii negative. Nu as fi vrut sa incep protestul asta intr-un context nu foarte prielnic insa imprejurarile ma obliga sa reactionez.

Obisnuiesc de foarte multe ori sa ma gasesc in mijlocul unor subiecte care nu ma pasioneaza, pe care nu le agreez si pe care in niciun caz nu le-as tolera daca nu as fi nevoita. Ultimul "subiect" intrece orice limite. Iti zici uneori ca le-ai trait/auzit pe toate si atunci te trezesti ca de fapt, lumea e o adunatura de ciudati buni si rai, cu care trebuie sa convietuiesti. Intre barbati si femei exista destule diferente, e normal sa fie asa, insa la capitolul diplomatie sau coloana vertebrala, sau demnitate, tind sa cred ca unele femei sunt cu mult in urma multor barbati.

Ok, postul asta e despre femeile care ajung sa-si piarda demnitatea, bunul simt, conduita fizica si morala, feminitatea, din nebunia pentru un barbat care nici nu le inspira incredere. Femeile respective sunt atat de jalnice in esenta lor de "aparatoare" a caminului conjugal, incat uita sa mai gandeasca, sa analizeze ce pierd si ce castiga din razboiul asta dus de ele, impotriva lor.

Ma aflu intr-un circ dus de o astfel de reprezentanta a sexului slab (uite de-aia ni se zice asa!) din gelozie, nebunie sau doar plictis. Acest slab exemplar de femeie cu nivel scazut de scrupule, s-a gasit nevoita sa-si exprime sentimentele fata de mine, doar pentru ca banuieste ca eu i-as ameninta viata de cuplu. Comunicarea cu ea nu e o solutie! Trust me, am incercat. In fond, cum sa comunici cu o persoana care exprima semne clare de alienare mintala? Cumva, toata situatia asta ma indispune. Nu pentru ca modul in care-mi vorbeste intrece bunul simt, sau pentru ca mi se tot umple inbox-ul de mesaje pe F. ci pentru ca imi e mila de felul in care unele femei prefera sa-si iroseasca timpul, sa se coboare atat de jos, sa se preteze la lucruri atat de mizerabile, pentru un barbat in care nu mai au incredere.

E trist, foarte trist. Azi port doliul femeilor care nu mai sunt femei.

M. 

1 comentarii:

sincer, ai dreptate, ai ft mare dreptate. Nu degeaba se zice ca femeile sunt proaste, retardate si mult prea exagerate, cel putin unele isi merita aceste denumiri cu varf si indesat! Ce ar trebui sa faci ar fi sa le ignori or sa le f**i una in freza...;;)...:*:*:*

 

Trimiteți un comentariu