the Butterfly Effect

"change one thing, change everything..."

Reveniri

Citesc tot felul de chestii pe net. De curand, lumea parca s-a intors cu fata spre soare. Ca si cum, pana acum, toti stateau suciti cu fata la cearceaf si deodata s-au trezit ca le lipseste lumina. Ma rog, trecand peste exprimarile metaforice, lumea o ia razna! Decizii luate candva se rastoarna, subiecte incheiate, sigilate, se deschid. Se intampla tot felul de ciudatenii ca si cum lumea s-ar sfarsi in cateva minute si toti simt nevoia sa-si regleze socoteli.

Nu sunt parte din aceste rasturnari de situatii. Din pacate, sau din fericire, ecuatiile mele nu dau rest. Nu stiu insa cum sa reactionez. Fara sa vreau, unele lucruri ma inteapa, trezesc niste dubii, poate regrete sau confirmari. In orice caz, e de naspa!

Ma enervez. O iau de la capat. Zilele astea am tot auzit/citit despre reveniri. Detest oamenii care se razgandesc prea tarziu, cei sovaielnici care asteapta cel mai nepotrivit moment sa-si elucideze mistere. Sunt aia care lasa vrabia sa zboare dar care se intorc la ea dupa ce au experimentat situatii cu multe "ciori". Sugestiv nu? Bun. De ce sa faci asa ceva? Cu ce scop sa-ti doresti oare o ciorba reincalzita cand te-ai saturat cu buna dreptate de acelasi zarzavat? Iar ma enervez. In fine, e ciudat. E foarte ciudat. E si absurd si prostesc si inspirat din telenovele, sincer! Oricum, e vara. Probabil vara e mai greu sa-ti stapanesti excesele de "dragoste " sau gandurile cum ca celalalt e bine merci impacat cu ideea. Mda, te doare capu'!

**
Mi-am luat bilet. In trei zile o sa-mi scald piciorusele in mare si in vreo 50 in ocean. Timpul trece cu folos.
*
Lotta love!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu