the Butterfly Effect

"change one thing, change everything..."

Cliseu

… Putin fastacita, poate in sfarsit satisfacuta, in goliciunea ei, isi aduna hainele de pe jos, intr-o graba nejustificata. Zambind ironic, el trage lacom din tigara, multumit ca planurile i-au mers asa cum banuia. Era femeie in fond, una deloc diferita de altele. Cat i-ar fi putut rezista? Cat s-ar fi putut amagi cu gandul mincinos ca l-a uitat, ca l-a inlocuit cu success cu un altul?

Gandul la celalalt, nefericitul caruia tocmai i se pusesera coarne, n-o oprise sa i se ofere pe tava, poate prea curand sau poate prea usor, celui dintai.

De dragul timpurilor trecute, satisfactia de a insela o impinsese, in sfarsit, in bratele celui care o stapanea inca. In naivitatea lui, celalalt, nici nu banuia cate senzatii se incercau in camera de ieri. Urma sa-i zambeasca naiv, cu siguranta, a doua zi, gandindu-se la cat de norocos e, cum toate se aranjasera in sfarsit, fara drame, fara complicatii, fara « bagaje » pe care sa le poarte peste tot.

Bietul prost. Pierduse detasat in fata trecutului si nici nu banuia ca e mintit cu nerusinare. Unii isi merita soarta …

NOTA : Doar unele femei fac din genul feminin "sexul slab" prin conduita lor josnica, imorala. Restul aduna cioburi. Trist dar adevarat.

1 comentarii:

soo true!!!
bine zis Mamarusia :* ;)

 

Trimiteți un comentariu