the Butterfly Effect

"change one thing, change everything..."

oh The twist

Cat de mult inseamna "mult"? De cate ori "da" inseamna chiar "da"? De cate ori inseamna "nu"? In cate cuvinte putem desemna sentimente sa ne reprezinte? Prin cate linii imaginare putem trasa intersectii si cat de complicat trebuie sa fie uneori, sa gandim simplu?...

***

Intuneric, miros de iarba proaspat uda, cercuri in aer, fum, mult fum, nori. Nori proiectati pe chipuri, umbre fara nume, valuri si marea; marea atat de scurta in fata multor ochi pierduti. Din ceata de sunet sacadat cuvintele s-au oprit la mijloc sa se confrunte. Apoi au dansat in buze, prin terminatii, s-au linistit si s-au intalnit in locul potrivit. Cu picioarele adanc infipte in pamant, gandul zboara departe; zboara in proiectii de nori si valuri, si drumuri de munte, oras de lumini, subiecte epuizate, elucidate, transformate in sentimente de libertate si priviri ciudate. Pe intuneric sunetul se propaga diferit. Am zambit, ai zambit. Te sarut in surdina, iarba e inca uda, intrebarile zboara in fum, chiar acum.

**

Lasagna se face cu multa dragoste. Iti trebuie multa pasiune, rabdare, un gram de nebunie si mult curaj. Curaj sa o iei de la capat, sa deschizi usile larg, sa tragi cu pofta dintr-o tigara, poate ultima, poate prima si sa strigi in gura mare "hell i don't care!" Iti trebuie zambete, multa caldura, maini impreunate, ochi, buze, cuvinte potrivite, taiate marunt si aruncate cu grija peste zilele ploioase, noptile ciudate, indoieli. Ascunse intre straturi, ingredientele se amesteca la foc mocnit, se completeaza, se descopera, se joaca cu aromele, cu senzatiile, pana cand gustul devine stralucirea din priviri si culoarea diminetilor cu cafea si obloane trase.

Lasagna se face cu multa dragoste. E artificiul perfect pentru intrebarile fara raspuns. Bon apetit!

*

Doua zile shumpic. De ajuns zic. :D

Lotta love, M

1 comentarii:

sa stii ca se face cu multa dragoste...si oricum last week was :x:x:x...lotta loveeeeeeeeeeeeeeeeeee:*

 

Trimiteți un comentariu